hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

  • Strani

  • Na twitterju sem bolj aktiven:

Odstranjevalec Dlak

Objavil Tibor Jablonsky, dne 30.11.2008

Odprl sem si Facebook profil. Premagala me je radovednost, zanimalo me je kaj se skriva v tem tako popularnem delu sveta, kamor iz principa nisem želel iti. Principi so včasih butasta zadeva, brezveze sem se mučil. Želel sem se namreč izpostaviti, saj sem vendarle egocentrik. Doletel sem na šok. Ugotovil sem, da sem le pljunek v morje egocentrikov, nič posebnega, prekleto!   Vsi imajo svoje albume, vsi so lepi na slikah. Kako naj sedaj izstopam iz tega, konkurenca je neusmiljena! Ta misel mi ne bo dala spati še vsaj kakšnih sedem minut! Težko mi je!

Lahko se zahvalim nadnaravnim silam, da mi fokus premikajo s hitrostjo požrešne nutrije. Tako sem le nekaj sekund kasneje uvidel reklamo, ki me je presunila. Mislim, da gre za eno od tistih reklam, ki imajo nekakšne trackerje (Bogmeobvaruj če sem sedaj kaj narobe rekel, kompjuterstvo žal ni moja paradna domena), s pomočjo katerih formulirajo reklamo, ki naj bi tebe zanimala.
Tako se mi je nenadoma, na-sredi-lepega, v desnem kotu spodaj, prikazal prijazen fant. Ponudil se je, da mi odstrani dlake, mislim da osebno, presojal sem po njegovem nasmehu. Poglejte si sami.

 

Odstranjevalec Dlak

Verjamem, da so ubožca tudi klinično testirali, ter se na takšen način prepričali, da je skrajno primeren za odstranjevalca dlak. Njegov nasmeh je vsekakor avtentičen, simpatičnost mu pa tako ali drugače gleda iz ušes.Nekaj časa sem se še spraševal, kako mu je uspelo izvedeti zame, kdo je njegov vir informacij. Kasneje me je seveda prešinilo, pameten je kakor slon. Videl je namreč mojo sliko, na kateri sem razstavljal kolekcijo pomlad-poletje ‘48.

POmld-poletje ‘48

Bržkone to predstavlja enega izmed naprednejših trendov v internetnem oglaševanju, lahko se pa seveda motim zaradi razlogov, ki sem jih že navedel v zgoraj zapisanem tekstu. Slehernemu bralcu iz mojega avditorijuma se opravičujem, če sem s svojo tezo ustrelil kozla, predvsem pa sem vam zahvaljujem, ker ste na moj blog prišli, ker ste ostali, nekateri pa tudi sodelovali. Vsaka Vam čast, ane!

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Odstranjevalec Dlak”

  1. afnan4ever pravi:

    gulf life insurance >:O

  2. afnan4ever pravi:

    gulf life insurance >:O

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !