hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

 • Strani

 • Na twitterju sem bolj aktiven:

Temno Nikšićko

Objavil Tibor Jablonsky, dne 25.09.2008

Nakupovanja v šoping centrih so mi zmeraj predstavljala neskončne muke. Tam noter se enostavno ne znajdem. Pogrešam mirnost in jebivetrstvo, ki se pripisuje normalni trgovinici. Nakupe, če se le da, opravim izjemno hitro.

Par dni nazaj se me je le bog usmilil, saj mi je sredi nabave v  enem izmed centrov namenil darilo v obliki piva. Da so mi bogovi bili zelo naklonjeni mi žal ni kapnilo v interšparu, kupil sem pivo, misleč da je svetlo. Razodetje je prišlo šele, ko sem zvečer pred televizijo natočil prvi kozarec iz katerega je izskočilo temno pivo namesto svetlega. ALELUJA!!

Nikšičko pivo ni slabo, temno je pa genialno. Kolikokrat me je rešilo, ko sem z avtom prihajal v Srbijo, se ustavil na pumpi na Novem Beogradu in kupil litrsko plastenko piva. Življenje je spet dobilo tisti že dolgo izgubljeni smisel! Sploh ne veste kako težko je to vrsto piva dobiti v Srbiji ali Črni Gori, oni pijejo samo svetlo. Pri nas sem ga prvič zasledil zdaj, upam, da ne bo izginil.
V Črni gori sicer velja pravilo, da je temno pivo za buzerante, vsaj tako se šušlja naokoli. Jaz se sicer na to požvižgam, ampak tale reklama je vseeno rahlo vpadljiva, mar ne?

Tamno NIkšićko

 

  Tibor Jablonsky

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Temno Nikšićko”

 1. šuška pravi:

  Nočem več imeti tipa, ki ne pije temno Nikšičko, majkemi!

  Zakaj sploh hodiš blizu nakupovalnih centrov? Mazohizem je OUT!

 2. šuška pravi:

  Nočem več imeti tipa, ki ne pije temno Nikšičko, majkemi!

  Zakaj sploh hodiš blizu nakupovalnih centrov? Mazohizem je OUT!

 3. Tibor Jablonsky pravi:

  Od zdaj naprej, zmeraj! Samo še nakupovalni centri, smo še temno Nikšićko. Nič drugega!

 4. Tibor Jablonsky pravi:

  Od zdaj naprej, zmeraj! Samo še nakupovalni centri, smo še temno Nikšićko. Nič drugega!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !