hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

  • Strani

  • Na twitterju sem bolj aktiven:

Kocka

Objavil Tibor Jablonsky, dne 16.09.2008

Preliminarna svetloba, defektne ulice in piramiden šus v glavo. S tem ponavadi začnem svoje jutro. Kasneje prešaltam in pričnem razširjati svoja življenjska zavedanja na perverzije in smisel življenja. Na koncu dneva pa, ščasoma, le dokončno pogruntam, da sem navaden smrtnik. Takrat tudi, skrušeno, padem na jogij, ki tam leži nepostlan, raztrgan in obremenjen že vrsto let.
Šele v sanjah začnem prihajati k sebi. Le-te so ponavadi psihadelična mešanica stripovskih junakov iz predkambrijskih dogodivščin velikega Bleka in alanfordovskih dilem stila “da-li-me-brenda-voli-ili-ne?”. Poganja jih potencialna energija.
Proti jutru začnem razmišljati o vstajenju, novem življenju, poduhovljenosti, ki jo premoreta le Mario Galunič in Marko Crnkovič in bistvu vsega tega sranja.
Ščasoma pogruntam, da je vse skupaj le perfekten ciklus. Te strasti me hranijo in napolnjujejo znova in znova, začasno tudi pomirjajo.

Pa si le rečem, pamet me ni daleč pripeljala, potrebno je biti furbast, da prideš not, ne?

Ragazzi Furbi

 

 

Še malo.
Tibor Jablonsky

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !