hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

  • Strani

  • Na twitterju sem bolj aktiven:

Objavil Tibor Jablonsky, dne 8.04.2008

Jerry je vozil dirkalni avtomobil. In vozil je prekleto hitro. Včasih je imel probleme, ko so mu na ovinkih gume prav čudno pocviljevale. Takrat je še bolj togotno pritiskal svoje kosmato stopalo na plin, v upanju, da bodo gume le prijele. In tudi so. Asfaltna podlaga je bila dovolj dobra za tiste gume, trenja je bilo dovolj. Jerry je kasneje večkrat povedal, da se je v ovinkih počutil kakor na smrt obsojeni gangster, zmagoslavno.

Tudi motor je imel basovski zvok, s preveč visokotonci, vsekakor. Njegov zvok je najbolj prišel do izraza na ravnici, takrat je iz sebe izpustil vse svoje frustracije, ter se razkričal do onemoglosti. Nekega dne je utihnil. Za vedno.

Kljub svojemu talentu, je Jerry veliko treniral, res veliko. Cele dneve je preživljal na svoji privatni karting stezi, ki je bolj kot kaj drugega spominjala na hlev nekoliko večjih razsežnosti. Tam se je vozil med kravami, ki so bile njegove muze, bil je namreč jako vraževeren.
Nad njim se je ponavadi vozil Tom Waits v balonu in skozi megafon vpil besedilo kakšne ciganske pesmi. Tom Waits je bil njegov trener, vendar ga je imel le za krinko, da bi prikril umazane posle, ki jih je imel s svojo založbo “Bastard Records”. Šušljalo se je, da si je na Jerryjev račun nabral številne cekine, sedaj pa ga bo počasi, a zanesljivo zapeljal v bankrot.

In pot se je razblinila, boli me grlo, res. Smisleno, a nepošteno.

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !