hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

 • Strani

 • Na twitterju sem bolj aktiven:

Ansambel “Hrepenenje”

Objavil Tibor Jablonsky, dne 20.11.2007

Med branjem zadnjega-ampak-ne-poslednjega Fetalijevega posta, sem začutil, da ta mladenič hrepeni. Je nostalgičen, hiter, neobjektiven, zabaven in rahlo pocukran. Predvsem so njegove objave v stilu PRIŠEL, VIDEL, ZMAGAL, HREPENEL. To je tista pomembna točka, ki ga uvršča na višjo stopničko, višje od “navadnih” junakov hollywoodskega in starogrškega žanra. Fetalij je Bollywoodski. Na koncu, ko je akcija končana, še malo posede in hrepeni. Včasih hrepeni že kar na začetku, takrat ni prav nič junaški.
Saj ne da bi fanta vlačil po svojih kosmatih dlesnih z nadnaravnim užitkom, sploh ne. Gre se zato, da je s svojim nekontroliranim hrepenenjem sprožil pri meni popoln kaos. Tudi ta objava je pripomogla k temu, da se je v mojih možganih sprožil revolt, revolt na hrepenenje.
V tem trenutku sem zelo zmeden. Hrepenim, a vendarle se mi upira. Taka situacija je pri meni sicer pogost pojav, zategadelj sem se že naučil, kako ravnati, ko se hrepeneči osebek znajde v njej. Ustanovim nov bend, novo glasbeno skupino ali ansambel ali pa si poiščem nov hobi. Tokrat je ansambel prevladal nad razumom, zato vam ponosno predstavljam ansambel HREPENENJE!

Trenutna zasedba ni pisana, je pa solidna. Bobnar, dva basista in vokalist. Dva basista sta zato, da lahko eden igra hitro, drugi pa bolj počasi. Pojavila se je pa tudi druga opcija, ki namiguje, kako se lahko porabi dva basista v bednu. Prvi malo zamuja, drugi pa malo prehiteva, to je že kompleksna zadevščina. Skratka, bobnar in vokalist nista omembe vredna, no bobnar je super. Po kitari ne hrepenimo, čutimo pa obilico le-tega kadar pomislimo na harmoniko.

HREPENITE Z NAMI, SE VIDIMO, KO SKUP’ PRIDEMO.

 • Share/Bookmark

3 odgovorov v “Ansambel “Hrepenenje””

 1. deejay deejay pravi:

  zanimivo,ansambel Hrepenenje je tudi pri nas na Koroškem :)

  evo link-v živo
  http://deejay.blog.siol.net/2007/09/01/koroski-pokal-2007-%e2%80%93-vzpon-na-komisijo/

 2. Tibor Jablonsky pravi:

  Hvala ti za obvestilo. Sedaj je seveda moj koncept rahlo uničen, ampak nič ne dé. Imenovali se bomo HREPPENENJE (Kot Zeppelin :) )

 3. Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew pravi:

  :lol: sem ti hotel povedat ja, da ansambel hrepenenje že obstaja. drugač pa samo lol.

  drugač pa čakam da kdo v meni sproži revolt na hrepenenje… da si jst spočijem :D

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !