hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

 • Strani

 • Na twitterju sem bolj aktiven:

Massen KaraMBOLAZN, nöch eine Helga, bitte!

Objavil Tibor Jablonsky, dne 26.09.2007

Freiburg je mestece v velikosti Ljubljane, izgleda mesano med Ljubljano in Mariborom, le, da je cistejse in bistveno bolj organizirano.
Namescen sem ilegalno v studentskem domu, studentski dom je tak kakor “enka” v Rozni dolini, samo boljsi. Delim si kuhinjo in kopalnico. Imam cimra iz Kambodje! Nevem kako je z vami, ampak jaz zmeraj asociram drzavo z necim stereotipnim. Kaksno asociacijo dobis pri tipu, ki prihaja Kambodze? Moja je bila sledeca:

- Spomnil sem se, da so Kambodzo omenjali sedaj ze pokojni System of A down (“The Cambodgia Mushroom people, sitting around all day!”)
- V Mladini sem prebral, da v Kambodzi jedo ocvrte tarantele.

Zdej pa ti pojasni temu cloveku, da nisi idiot. Jaz mu nisem. Ko sem mu razlozil situacijo, se mi je le nasmejal in odsel, za Slovenijo je slisal, ker je strasten nogometni navijac in je videl kaj se je zgodilo na SP 2002.

Glavna ulica v centru Freiburga se imenuje Kaiser Josef Straße. Ulica Franca Jozefa! Nasalednji dve uri sem navduseno pokuril, tako, da sem bebavo letal po ulici in spraseval mimoidoce, ce vedo, kje bi bila Gavrilo Princip Straße, baje, da seka ulico Franca Jozefa. Nemci, se enkrat dokazano, nimajo smisla za humor, kakor tudi ne premorejo pretirane zgodovinske razgledanosti. Sele po dobrih 120 minutah, se me je usmilil gospod z ocali in poslal do kafica, kjer je bil napis “Ziva Svirka”.

V Studenta sem se vrnil poklapan, po poti nazaj so me se posteno nategnili za kebab in fanto, ki sem ju preplacal.
Prijatelj iz Kambodze mi je pripravil presenecenje. V stanovanju je nabral zvrhano skledo pajkov, skorpijonov, stonog in ostalih hrustljavih mrgolazni, jih pomocil v natrijev glutaminat (po domace – vegeto) in ocvrl. Vecerja je bila slastna, hrustjava in boljsa kakor kalamari. Jaz mu v zahvalo nisem spekel nic, mislim, da je razumel.

 • Share/Bookmark

11 odgovorov v “Massen KaraMBOLAZN, nöch eine Helga, bitte!”

 1. Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew pravi:

  Nasalednji dve uri sem navduseno pokuril, tako, da sem bebavo letal po ulici in spraseval mimoidoce, ce vedo, kje bi bila Gavrilo Princip Straße, baje, da seka ulico Franca Jozefa.

  hahahahahaha :lol: da tebi ne bodo zlomili še kaj… mislim, če je tisto o plomljeni roki res :D

 2. gyzar gyzar pravi:

  kaj pa je bilo najboljše – pajki, stonoge ali škorpijoni? takole po filingu bi stavil na škorpijone …

 3. commonsense pravi:

  če v tem tvojem študentskem domu kdo omeni “pot”, se najprej pozanimaj, če slučajno ne govorijo o tvojem cimru.to bi namreč marsikaj pojasnilo. :mrgreen:

 4. jakob jablonsky jakob jablonsky pravi:

  Tibore, čuvaj nam tekovine revolucije.

 5. black black pravi:

  Hudiča, tam smo igrali že ulala let nazaj… Simpatično, malo nekrofilsko… ja, kaj pa tam pravzaprav delaš? Izmenjava ali gradite most iz mravelj? Priporočam kolumbijske. Te so največje. Mravlje namreč.

 6. Tibor Jablonsky Tibor Jablonsky pravi:

  Najboljsi so definitivno pajki, imajo mesnato telo, noge pa hrustljave.
  Tisto z roko prepuscam tvoji domisljiji Fetalij.
  Tekovine revolucije bodo zmeraj ocuvane in v Freiburgu sem s svalerskimi nameni. Simpaticno, rahlo sodomitsko.

 7. andreja pravi:

  HA HA HA HA HA …
  Dobro napisano, Tibor! pajki praviš pa najukusnejši… zanimivo :)

 8. polderji » Objave » KULI narika pravi:

  [...] sem skorajda pohlepno prebiral imenitni zapis svojega priljubljenega nečaka Tiborja, so me spomini nehote ponesli dobra tri leta nazaj, ko sem se po čudnem spletu okoliščin kotalil [...]

 9. black pravi:

  upam, da si golazen mirno prebavil in, da se vidimo jutri… karte?

 10. black black pravi:

  ups, te ni bilo ali smo te kje izpustili?

 11. Jazzy Jazzy pravi:

  od mojega rojstnega dneva nisi napisal nobene objave več… šta se čeka ;)

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !