hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

  • Strani

  • Na twitterju sem bolj aktiven:

9.9.2007

Objavil Tibor Jablonsky, dne 10.09.2007

Dragi Darko!

Tole naj bo prvi uradni zapis. Morda te bom razočaral, ampak danes se mi resnično ni zgodilo nič presunljivega. Za seboj imam prav povprečen brezbrižen dan. Priganja me čas, zaradi tega bi se moral učiti, vendar ni šlo, nisem bil razpoložen. Mati me je prosila naj ji pomagam pri družinskih opravilih, vendar sem odklonil. S težavo sem odšel na plažo, kljub lepemu vremenu. Pasivno sem se nastavljal sončnim žarkom, razmišljal o tem, da bi se zaposlil na kakšni žagi v Kanadi, a na koncu le ugotovil, da to verjetno ne bi bilo tisto kar iščem v življenju.
Po kakšnih petnajstih minutah brezpredmetnega razmišljanja, sem zbral pogum in se odpravil proti vegasti lestvi, ki je vodila v vodo. Pomočil sem prst vanjo in pogruntal, da je 21 stopinj preogromen šok za moje prepasivno telo. Odšel sem nazaj. Doma nisem jedel nič. Ni se mi dalo, pa tudi lačen nisem bil. Počasi so mi začele stvari presedati, čutil sem kako se nejevolja kopiči v mojem telesu. Odšel sem na poker. Dobili smo se v “Kambuzi”. To je luknjasto, poscano zaklonišče v katerega so zahajali samo pijanci in narkomani, sedaj pa smo se tam naselili mi, da igramo biljard in poker. Sedel sem za mizo, buy-in je bil 5 evrov. Dobil sem žetone in igra se je začela. Po treh obupnih “handih”, sem ugotovil, da nisem pri volji za igrati poker. Hotel sem čakati na priložnost, ki bo opravičevala agresivno igro. Nisem je dočakal. Z srčevo devetico in karo dvojko sem se odločil igrati na vse ali nič. Šel sem All-In. Gladko izgubil. Pričakovano. Vstal sem in odšel brez pozdrava, novim doživljajem naproti.

Dragi Darko, to bo za danes vse. Lahko noč.

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “9.9.2007”

  1. Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew pravi:

    :) hmmm… pokeeerrr

  2. gyzar gyzar pravi:

    all-in s devetko in karino dvojko? najbrž si res hotel opraviti vsaj z empatijo, ki se je držala dneva …

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !