hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

  • Strani

  • Na twitterju sem bolj aktiven:

Nepotizem [DO JAJA!]

Objavil Tibor Jablonsky, dne 21.05.2007

Splošno znano je dejstvo, da smo blogerji vase zagledane, primitivne žnorce, ki se v resničnem življenju ne znajdemo in zato potem spravljamo v obup druge ljudi s slikami in različnimi videoti ali zapisi počutij na svojem blogu. ”To sem jaz in moja babica. To sem jaz, ko sem bil star štiri leta. To sem jaz, ko se grem kopat. To sem jaz na ekskurziji. To sem jaz, v mojem bivšem avtu, ki mi je crknil, ko sem se za vikend peljal na Koroško k stricu Bojanu in tetki Štefki, ki rada peče klobase, šmrc…kako pogrešam ta avto, res, da ni nikkamor vozil, ampak je bil MOJ!”

Nekdo je že nekoč povedal: ”Nikogar na svetu ne zanima tvoje osebno sranje, še manj pa kako se počutiš!

AMPAK: Blogerji smo cvet inteligence (čustvene) in knede brez konkurence (zanemarljivo). Mi razumemo drug drugega. MI ohranjamo ta čisti egotrip v naši blogerski familiji!

Zato sem se že dalj časa nazaj odločil, da tem čarom podležem tudi Jaz. Pod pritiski. Doma sem glavni na vasi. Naj vam bo to jasno. Imam blog. In to ne kar en blog, ampak RESEN BLOG (if u know what I mean, ei). Biti glavni na vasi pa ni zmeraj tako lepo (ok, priznam….vaške starešine pripeljejo svoje hčerke k meni na osemenitev, pri kosilu dobim zmeraj najboljši kos pečenke, sem prvi na vrsti za repete, vsi mi plačujejo pijačo in uživajo v moji družbi.). Soočam se namreč tudi s pritiski. Name pritiska namreč moja družina (pa ne blogerska, vi ste zlati!). Biološka (tista iz prejšnjih časov, saj še pomnite, ne?). Zahtevajo kos pogače! Nenadoma hočejo biti del mojega bloga, ki mi je bolj svet kakor cel svet (MAJKE MI!). Priznam, sram me je pošteno, ampak nekatere objave so bile objavljene pod pritiskom družine. Prosim ne mi očitati nepotizma, preveč sem že zabredel. Pod pritiskom je bilo recimo TO (Izsiljevala me je…zelo). Pa tudi TO (da o njemu ne izgubljam besed)!
Dejstvo je, da se pritiski večajo, družina želi vedno večji kos pogače, jaz pa, uboga žrtev…hja. Tu ga imate, sej se mu je malo zatikalo!

http://video.google.com/videoplay?docid=412320171798400131

Jablonsky

  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Nepotizem [DO JAJA!]”

  1. drmagnum drmagnum pravi:

    In kako se sedaj počutiš?

  2. Anja pravi:

    Blog bi bil fenomenalen, če ne bi “igralec” na koncu popustil pod pritiskom .. tako … je kr je :)

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !