hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

 • Strani

 • Na twitterju sem bolj aktiven:

Volk mrtvouden, koza shirana, zelje gnilo!

Objavil Tibor Jablonsky, dne 19.05.2007

Drek, Drek, Drek, drek, drek, drek, drek! To je radikalen zapis, ki ga povzroča apokaliptičen prelom čustev na meji zdravega razuma. Tisti, ki se zavzemate za kakršnekoli manjšinske pravice, antirasistična gibanja, človeško toplino in prijaznost, PROSIM NE BERITE NAPREJ!

 

Torej: Svet prežema človeška lenoba in gniloba. Obstajajo izjeme. So ljudje, ki se zavedajo sebe, imajo potenciale in jih želijo izkoristiti. To so radikalci. Zakaj? Ker pač ne tolerirajo, navadnega človeka. Ne tolerira se tista pomehkužena, ”kugovanska” človeška gniloba, ki je sama po sebi tako ogabna, da od nje naravnost smrdi. Sem spadajo blogerji, najstniki, ljudje z ustaljenim življenjskim ritmom, pijanci, narkomani, nemesis umetniki, ljudje z družino, delikventi, kreteni, debili, čefurji, kakršni koli retardiranci, ki se zavedajo svojega položaja, depresivci, melanholiki, sangviniki, koleriki in flegmatiki z življenjskim ciljem. Še hujši so pa tisti, ki ga nimajo, ker so pač po naravi flegmatični.

 

Sem organizator, koleričen, rahlo sangviničen, dober piarovec, občasno odličen poslušalec, sicer pa še boljši manipulant, gnostik in rojeni vodja. Ljudje me imajo radi, ker se projektov lotim in jih znam izpeljati. V bistvu jim grem na živce in to pošteno. Radi me imajo samo takrat, kadar me izkoristijo za svojo korist, kadar njih nekaj srbi in imajo z menoj morda skupen interes. Politika. Poscana. Priliznjena. Vredna samega Jelinčića ali Podobnika.

 

Vtakni jezik ven iz moje riti. Prosim. Zaradi svojih radikalnih izbruhov se me ljudje pogosto izogibajo, logično v komfortni coni svoje celice, kjer je mentalna šibkost najmočnejša stvar, potuha in toleranca do lenobe in konstantnega gnitja človeškega duha več kot le zaželena, ni prostora za ljudi, ki ti povejo resnico na najbolj krvav možen način. (Nabavite si štrik že enkrat, friki!). Resnica boli. Sploh če ti je povedana v grobem tonu. To je napaka kolerikov. ”Kugovan” se lahko zmeraj izgovori nate, ko ga nadereš.

”Ah, sej ga jemljem resno. On se zmeraj tako dere.”

Zato se radikalne in žaljive resnice, ki šibkega posameznika z razbito samopodobo zadenejo v srž, povedo na prijazen način. Politično. S tihim, toplim tonom, ki izraža rahlo zaskrbljenost.

Takšne discipline si trenutno ne želim, zato še enkrat ponavljam: ”DREK, DREK, DREK, DREK, DREK, DREK, DREK, DREK!”

 

Gre se samo za to. I quit!

Zdaj si grem kupit nogometno žogo. Grem igrati nogomet. S čefurji! Zakaj? Ker so stereotipni in ker vem, da kljub njihovim stereotipnim lastnostim, jih zmerom lahko najdem na nogometnem igrišču. Tako je, so zanesljivi, tja grem jaz!

 

Kaj je poanta vsega tega?

 

JAZ SEM ČEFUR.

 

 

Lp

 

 

Slovenske matere sin.

P.S.

 

Če slučajno mislite odgovorjati na ta post, napadati moje netolerantne poglede, omejenost in butoglavost, vas prosim, da si prijazno vtaknite pest v rit in odidite od računalnika. V svojem radikalnem stavu, bom cenzuriral kakršenkoli komentar, ki se ne strinja z mojimi načeli. Vsi ostali ritolizniki, pa prosim glavo dol! Ne potrebujem ritoliznikov, temveč zgolj vojsko brez možganov!

 

Tibor Jablonsky, v vsej svoji veličini!

 

 

 • Share/Bookmark

7 odgovorov v “Volk mrtvouden, koza shirana, zelje gnilo!”

 1. šuši šuši pravi:

  kaj boš z vojsko brez možganov…to je dolgočasno in nekako imam občutek, da bi se tega naveličal. Povej kakor je, močnejši pa to prenesejo, prenesejo tudi tisti, ki se zavedajo kje so in kako stojijo. Samo kot dodatek.

  cenzuriraj, zbriši…samo ne spreminjat

  Lp

 2. pajrt pravi:

  In si dal kak gol? :lol: :lol: :lol:

 3. Tibor Jablonsky pravi:

  Nimam kaj cenzurirat. Se strinjam. Sem mislil, da je samoumevno, da za menoj bmora stati svetovalna ekipa, ki je bistveno pametnejša in strokovnejša od mene. Vojska pa naj bo brez možganov. Free thinkers are dangerous (accept me!)

  Nisem šel na futbal. Odšel sem na plavanje. Med meduze. gol.

 4. šuši šuši pravi:

  Ja, v takšnem vrstnem redu pa bi šlo…nekako najdem vzporednice z Alamutom.

  Sicer pa sem vesela, da lahko vsaj še tu preberem kak dober post.

 5. Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew pravi:

  car, zapis mi je všeč. bolj zaradi stila kot zaradi vsebine. :D

 6. Anja pravi:

  Ne morem verjeti, še vedno zamagnetizirana na tvoje bloge. Ne verjamem, da greš komurkoli kadarkoli na živce. morda si to samo želiš. V resnici pa te marajo … eh ja, kr pogoltni to resnico.

  :)
  torej .. tale blog … ima ene par dobrih izsekov. npr. “Sem organizator, koleričen, rahlo sangviničen, dober piarovec, občasno odličen poslušalec, sicer pa še boljši manipulant, gnostik in rojeni vodja. Ljudje me imajo radi, ker se projektov lotim in jih znam izpeljati. V bistvu jim grem na živce in to pošteno. Radi me imajo samo takrat, kadar me izkoristijo za svojo korist, kadar njih nekaj srbi in imajo z menoj morda skupen interes. Politika. ” saj moje mnenje …

 7. cindy cindy pravi:

  Odličen vpogled. Kot zagovornica zadev iz prvega odstavka ti pošiljam eno veliko dozo pozitivne energije, ki naj te navda z mirom in zmožnostjo sprejemanja okolice, ki ne dosega tvojih standardov.

  Pač nisi povprečen in otopel. Posledično te včasih povprečnost in otopelost vržeta iz tira. S še tako hudimi manipulatorskimi sposobnostmi ljudi ne boš spremenil. Pač nisi bog. J..iga

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !