hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

 • Strani

 • Na twitterju sem bolj aktiven:

100.000 mrtvih v eni uri!

Objavil Tibor Jablonsky, dne 28.02.2007

Melodija zgodnjega jutra. Vreme je turobno, depresivno. I like it. Škoda, da ne kadim. Z veseljem bi prižgal cigaret, spil kavo, ampak ne morem. Sedim v avtu, pijem pivo in nazdravljam s šnopsem, ura je 6.45. Ni res, sedim v kombiju, poslušam death metal, tipkam sledeči tekst in razmišljam o tem, da niso vsi metalci dolgočasni…naj jim bo.

Nanos je zasnežen. ”V tiltu.” To je vreme za delovne ljudi, naj bo takšno še en teden. Rad bi se poslovil od socialnega življenja, delal kot stroj, ne razmišljal. Kdo pa še rabi to dandanes? Sneg. Ne, plundra. Padel je sneg, ampak temperature niso zdržale, mogle so narediti hudičevo plundro. Saj je vseeno, ta kupček besed ni vreden niti objave na mojem kurčevem blogu. Vsak pisec, pa četudi je ničvreden, mora spoštovati svoje bralce, čeprav je to samo njegova mama. Kam te to pripelje? Nikamor….jaz spoštujem svoje bralce, zato moram paziti kaj pišem. Nikoli ne veš koga boš užalil, čigava verska čustva, politična prepričanja, spolne usmerjenosti in blablabla… V tem brezkompromisnem svetu, ki dopušča bolj izjeme kot pravila, so žalitve nekaj vsakdanjega in tako je prav, čeprav se vsak počuti užaljenega. Spoštuj, ali se pa jebi. Drugačnih ni. Nova oblika diplomatskega totalitarizma. Da vidimo zdaj vse prijazne face. ”Intolerance will not be tolareted!” Ha! Zajebano je, jaz toleriram vedno manj. Ne toleriram nakladačev. Ne toleriram umetnikov, ki delajo, samo, da se naredi. Ne toleriram polovičarjev. Ne toleriram glasbenikov, ki izdajajo slabe izdelke. Ne toleriram slabih knjig, filmov, slikarjev, ki ne vedo kaj hočejo. Ne toleriram kiparijev, ki jim spodleti narediti tisto kar so želeli. Ne toleriram, gospodinje, ki zajebe v kuhinji. Ne toleriram staršev, ki jim vzgoja spodleti. Ne toleriram fušev na odru. Ne toleriram napak življenja. Motiti se je človeško. Ne toleriram ljudi.

Ta tekst je slab. Objavljen je zato, ker ga ne toleriram. Takšne stvari se ne smejo dogajati. Vsak pisec, ki razmišlja o svojih bralcih, ne dela tistega kar hoče in zna, ne? Jebiga. Berite to sranje in mislite si kar hočete :-*

Ne toleriram samovoljnežev.

 

 

P.S.

 

Vas je naslov kaj bolj pritegnil k branju? Ali je preveč zatežen…

 

LP

 

Tibor Jablonsky

 • Share/Bookmark

3 odgovorov v “100.000 mrtvih v eni uri!”

 1. hilanda pravi:

  Jebote ti ne toleriraš potem nobenega v tvojemu komšiluku :) pozdrav, Sale!

 2. pajrt pravi:

  Važn da si dal lubčka na konc ;) Al ti je mogoče snežinka zaprla usta? :lol:

 3. mis pravi:

  preklet gnoj zahojen! kdo pa misliš da si, da tkole pluvaš čez ljudi ha? ljudje so prov fajn ljudje pizda. Vsak dan mi v klobuk mečejo, ti mi pa zihr nebi ti nisi človek ljudje pa so človeki in taka glista nima kej o krtih pisat, ker jo bojo drugač pojedli.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !