hedonistična orgija čutnih radosti

Izlivi

 • Strani

 • Na twitterju sem bolj aktiven:

Hesus Attor

Objavil Tibor Jablonsky, dne 29.01.2007

Predstavljam Vam, po mojem mnenju, trenutno enega najboljših bendov na svetu (Istra in okolica). Prihajajo iz Kastava, predmestja Rijeke. Na trenutke me zelo spominjajo na Fantomas, mr. Bungle, King Crimson….

V soboto je bil njihov koncert v ”Pastujni”, skratka tipi v živo razturajo do daske! Zadeve se lotijo s tako matematično preciznostjo in poživinjenostjo, da te ob gledanju samo peče glava! Kakšen bobnar!!!! Vokalist je itak razred zase, ampak, da se vrnemo na bobnarja! Tip ma jajca! Ostali tudi, sam njegova so večja (nisem se sicer prepričal iz prve roke). Kot predskupina so žgali Koprski metalcorovci Human Host body – kul.

Če se vrnem nazaj na hesus attor, z neta sem ukradel par njihovih slikic (upam, da me ne bo nihče tožil)

Kaj več o Hesus Attor lahko izveste na njihovem myspace sajtu: http://www.myspace.com/hesusattor

ali http://www.hesus-attor.com

Fotografije lahko počekirate na tej strani, sicer jih bom pa nekaj kljub vsemu tudi tukaj pokazal….

hhb.jpg

Human Host Body – razgreti junci! (vir: www.mcp.si)

hesus-attor-1.jpg

Publika, vključujoč mojo navdušeno malenkost (vir: www.mcp.si)

ha666.jpg

Hesus Attor (vir: www.myspace.com/hesusattor)

ha4.jpg

Na odru – zajebani tipi (vir: www.mcp.si)

Po koncertu je jasno sledil še klepet v obliki uizi pijanke in raznih manjših ekscesov, skratka, tipi so svetovni bend, primerni za zloglasno založbo ”malega drekca” Mikea Pattona – Ipecac.

Kupil sem si tudi njihov zadnji zvočni izdelek, dvajsetminuten album ”Green feather and Canaries” za borih 5€, njihove komade pa si lahko mirne volje poslušate na myspaceu…Uživajte

Tibor

 • Share/Bookmark

3 odgovorov v “Hesus Attor”

 1. GRiSON GRiSON pravi:

  Zopet sem nekaj dobrega zamudil, dal bom z veseljem tistih 5€ in kupil CD ter si na svoj način pričaram, koncert v živo kar doma :D .

 2. propaganda pravi:

  Veš kaj svak.Crijeva so iz Rijeke(ISTRA) zibelke yugo punka in metala.Ou Patton ni iz Istre a bogami ni Slayerji.So pa fantje neomembe vredni kot npr.KUD IDIJOTI,LET3….To ni kritika,to so dejstva.Svaka čast svak dobr članek pa še lep si na fotkah.

 3. tiborjablonsky tiborjablonsky pravi:

  Svaka čast svak moj, a bogami let3 in kud idijoti v tem primeru precej ven padejo…fantje so si žal vzornike poiskali drugje..

  ..Je pa res, da sem pozabil omeniti legendarnega Gori Ussi Winnetou frontmana FRANCIJA BLAŠKOVIČA, ki je med drugim močan vir inspiracije.

  Hvala za kompliment

  Tibor Jablonsky

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !